גיל 13, הילד שאך לפני רגע נולד כבר נהיה בוגר, חוגג בר מצווה… אין ספק שאירוע בר המצווה הוא אירוע מרגש ובמיוחד כשמדובר בילד הראשון במשפחה.
להצלחת אירוע בר המצווה כדאי לתכנן הכל כמה שיותר מוקדם בכדי שנגיע כמה שיותר מוכנים לאירוע.

חגיגת בר המצווה בראי היהדות

את חגיגת בר המצווה כל משפחה מתכננת לפי יכולותיה, מכיוון שבר מצווה הוא אירוע בעיקר רוחני, לכן ישנה חשיבות רבה להכנה ראויה המתאימה להלכה היהודית המסורתית.
אם מדובר על הכנת הנער לקריאה בתורה, או רכישת תפילין כשרות ואף טלית למנהג בני עדות המזרח.
מכיוון שיש לדברים אלו חשיבות רבה אנו צריכים לקנות את הדברים במקום שאפשר לסמוך עליו ולהיות שקטים שזה המקום הנכון לקניית ערכת בר מצווה כשירה ואף מהודרת!
אצלנו ביודאיקה חב”ד נתניה תוכלו למצוא את כל מה שאתם צריכים בשביל בר המצווה של בנכם.
את התפילין והטלית, את סט הכיסויים והרקמה ואף סידור מהודר עם הטבעת שמו של הנער.
כמו”כ אנחנו תופרים את התפילין במקום עם אפשרות מיוחדת שגם נער בר המצווה יהיה נוכח במקום ואף יכניס את הפרשית בעצמו לתוך בתי התפילין לקבלת חוויה מושלמת וחיבור חזק יותר למצוות התפילין.
אנחנו מזמינים אתכם להגיע אלינו ולהתרשם ממה שיש לנו להציע לבר המצווה כולל מתנות לאירוע, מזכרות ועוד ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *